Uw Hulp

Om haar werk te kunnen blijven verder zetten, heeft Mama BelgiŽ geld nodig. U kan haar hierbij op volgende manieren helpen.

  1. Financiële bijdrage
  2. Financiële adoptie
  3. Zelf een activiteit inrichten
  4. Sponsoring via de website

 

1. Een financiŽle bijdrage:

††††††††††† -† zonder fiscaal attest:

  rekening nummer: 001-5330006-29
  op naam van De Kinderen van Flores vzw.
  IBAN : BE26 0015 3300 0629
  BIC : GEBABEBB
   

††††††††††††-† met fiscaal attest (vanaf 40 euro):

 
  op naam van Kontinenten v.z.w.
 

IBAN : BE66 7380 3734 7143 (KBC)

met vermelding: Nativitas Flores + naam en voornaam zoals op uw identiteitskaart

BIC : KREDBEBB

2. FinanciŽle adoptie:

Voor 9 euro per maand kan u een kind op Flores financieel steunen. Hiervan gaat 2 euro naar de tehuizen en 7 euro naar de familie van het kind voor voeding, kleding en onderwijs. Zo lang het kind in het tehuis is, gaat het geld volledig naar het tehuis. Zo snel als het kind terug naar de kampung kan, dan gaat het geld naar het gezin. Zelf ontvangt u jaarlijks een foto van het kind met een kort verslag over zijn vorderingen. Correspondentie met het kind zelf kan niet. Voor de financiële adoptie werken we samen met de stichting Adoprobel, een onderdeel van Nativitas, de stichting van Mama België.

Stortingen kunnen maandelijks, per trimester of jaarlijks gebeuren.

Wil u zich over een kind ontfermen, dan kan u hier het formulier downloaden.U kiest voor opslaan en kan dan het formulier invullen en per mail of per post aan ons bezorgen. Wij bezorgen u dan de gegevens van het kind en het rekeningnummer waarop kan gestort worden.

Top

3. Acties:

U kan natuurlijk in uw buurt ook zelf een actie op stapel zetten om geld te verzamelen. Dit kan allerlei vormen aannemen, bv. een actie in het kader van broederlijk delen in de school, een restaurantdag, een foto- en videotentoonstellingÖ

Als u een actie inricht, dan wordt deze op de website vermeld en krijgt de actie een plaats in de nieuwsbrief.

 

4. Sponsoring via de website

U kan ook uw logo laten plaatsen op de sponsorpagina van de website. Dit met link naar uw eigen website of adresgegevens zo u zelf nog geen website heeft. Voor de verschillende mogelijkheden en prijzen, gelieve ons te contacteren via het contactformulier.

Top